Facebook Twitter
ooTel: 01/ 56-44-770 ii.iO PODJETJU KOCH
 
GRENKE - klasicni lizing za pravne osebe
KOCH, servisna oprema, d.o.o.
Špruha 42
SI-1236 Trzin, Slovenija
Tel: 01/56-44-770
Tel: 01/56-44-771
Fax: 01/56-44-772
finance@koch.si
aleksander.presekar@koch.si

oID št. za DDV: SI46939202
oMatična št.: 5902924

V današnjem hitrem tempu življenja in v dobi tehnologije, ki nas in naše stranke spremlja v današnjih vozilih, je ustrezna in kvalitetno vzdrževana oprema servisne delavnice odločilnega pomena za poslovni uspeh servisa.

V prevelikih ali pretesnih čevljih težko hodimo. Če niso narejeni iz pravega materiala nas zebe ali prepuščajo vodo. Enako je z diagnostično in ostalo servisno opremo. Na hitro kupljena in nepreverjena diagnostična naprava od najbolj vztrajnega terenskega zastopnika lahko postane nočna mora, ki ne izpolnjuje naša pričakovanja in obenem povzroča nezadovoljstvo mehanikov in strank.

Ko se odločamo za nakup nove ali rabljene servisne opreme je potrebno upoštevati več meril: od ustreznosti naprave glede na dejanske zahteve do nenazadnje razumne cene. Vsaka naprava pa mora imeti tudi ustrezen servis, nadomestne dele, morda tudi možnost najema ustrezne druge naprave za čas popravila, tehnično pomoč, v kolikor jo potrebujemo, in predvsem strokovno izobraženega serviserja in prodajnega svetovalca.

Želimo si, da nam zaupate vaše trenutne potrebe po servisni opremi ali samo potrebe po vzdrževanju obstoječe servisne opreme ter o Vaših načrtih glede investicij v servisno opremo. Zato Vas prosimo, da nas pokličete in nam pišete ter posredujete želene informacije.

Aleksander Presekar, direktor
KOCH, Servisna oprema, d.o.o.

.Eng.
Izjava o omejeni odgovornosti
Vsebina strani se lahko kadarkoli spremeni brez poprejšnje najave. Vsebina strani je informativnega značaja, zato niti lastnik, niti izvajalec ne prevzemata nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu ali tretji osebi nastala kot posledica uporabe podatkov, objavljenih na spletišču.

Lastništvo in Copyright
Vse pravice so pridržane. Za kopiranje, razpečavo ali prodajo na spletišču objavljenih vsebin je vnaprej potrebno pisno dovoljenje lastnika spletišča. Lastnik programske kode je KOCH, Servisna oprema, d.o.o.. Spreminjanje, razpečava ali prodaja programske kode ni dovoljena.